Barion Pixel

Ambrózia Szappankészítő Kézműves Manufaktúra

Ez lehet a kedvenc szappanod!

Czinkóczki Szilvia vagyok,  2019-ben alapítottam az Ambrózia Szappan kézműves szappankészítő manufaktúrát. Amelyben minden termék teljes mértékben kézzel készül.

Hogy miért készítek szappanokat? Mert szerettem volna segíteni az embereknek azzal, hogy olyan kézzel készült termékeket gyártok amik SLS, SLES, parabén és kőolajszármazék mentesek.

Az Ambrózia Szappan kézműves szappanjai egytől egyig főzéses eljárással készülnek, ami azt jelenti, hogy körülbelül 1,5 -2 órán át főzöm őket, utána színezem, illatosítom természetes színezékekkel és illóolajokkal. Ez a régiekhez hasonlóan hagyományos főzéses eljárással készült kézműves szappanokat jelent. Nagymamám hasonlóképpen főzte saját maguknak a szappant.

Hogy ez miért jó neked? Azért mert másnap azonnal használható ha szükséges, valamint azért mert a benne lévő illóolajok nem illannak el a hosszú 4 hetes állás során. Még hosszú ideig megőrzik tipusuknak megfelelően fantasztikus illatukat.

Saját tapasztalatom, hogy használatakor a tusoló alatt óriási szappanbuborékok kelnek életre, habja finom és lágy nagy buborékokkal.

Tapasztalatok szerint aki kipróbálta az Ambrózia Szappan kézműves szappanjait egytől egyig imádja ezeket a kézzel készült szappanokat és keresi újra meg újra a boltokban és nálam is.

Miben segíthet neked az Ambrózia szappan kézműves szappanja?  Abban segít, hogy nem terheled tested és bőröd vegyszerekkel. Általában ugyan kell pár hét, hogy a bőr átálljon a natúr kozmetikumokra, de a nyereségek és vevők leírásai alapján van akinek kevesebb idő is elegendő volt. Illóolaj tartalma kétszerese annak amit régen tanultam, mert szerettem volna ha az illatokat hosszabb ideig élvezhetjük fürdés, tusolás stb során.

Az Ambrózia Szappan kézműves szappanjai egytől egyig PÁLMAZSÍR/PÁLMAOLAJ mentesek, ezzel is védve az esőerőket és a benne élő orángutánokat és különböző állatfajokat.

Továbbá az Ambrózia Szappan kézműves szappanjainak egyes darabjai VEGÁN szappanok. 5-ből 3. A nem vegán szappanjaimban méz, kecsketej és tussah selyem található. De ezen anyagok begyűjtésekor azonban nem kínoznak állatokat.

Valamint az Ambrózia Szappan kézműves szappanjai egytől egyig ÁLLATKÍSÉRLET MENTESEK.

A termékek minden egyes darabja olyan gondossággal készül minden alkalommal, mintha magamnak készíteném minden darabját, így minőségileg maximálisnak kell lennie! Ez számomra alapvető irányelv. 

Szeretettel: 
Czinkóczki Szilvia
Kézműves Szappankészítő

A számok magukért beszélnek!

Eladott szappan
800 +
Pozitív visszajelzés
150 +
Szappan főzési óra
3800 +
5/5
Korábban használtam már kézműves szappanokat,egyrészt nagyon tetszik az illata, kellemes és a bőrömön is ott marad, ami jó. Másrészt a használat során nagyon jól habzik ami különleges! A bőrömnek jó,szívesen ajánlom.
P. Ildikó/Budapest

Minőségi Kozmetikumok

Élelmiszer minőségű olajokból és zsírokból készült termékek.

Minőségi natúr termékek